Hondenjassen voor kleine honden

   

De winter is weer in het land en de temperaturen dalen snel richting het vriespunt. Erg koud dus wanneer u ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat uw hond aan het uitlaten bent. Dat vindt de Pomeriaan over het algemeen ook, ondanks de dikke vacht kunnen Dwergkeesjes het net als andere kleine gezelschapshonden snel koud krijgen. Het is daarom te adviseren om een hondenjasje te gebruiken bij het naar buiten gaan. Dit houdt de kleine hondjes warm en ze zien er ook nog eens leuk uit. Wij zijn voor u op onderzoek uitgegaan naar de leukste hondenjasjes voor deze winter.

Dier algemeen

Warme hondenjassen

Op zoek naar warme hondenjassen voor wanneer het echt koud gaat worden? Dan zijn de volgende hondenjassen zeker zeer geschikt. Het gebruik van wol in deze winterjasjes zorgt ervoor dat je hond ten alle tijden lekker warm zal blijven. 

Stoere hondenjassen met capuchon

Past een stoere hondenjas beter bij het karakter van jouw stoere hondje, dan hebben wij nog twee leuke en stoere hondenjassen gevonden. Zoals links een stoere hondenjas met doodskopjes en rechts een stoere oranje hondenjas met capuchon.

Honden regenjassen

Naast de winterjassen is een regenjas voor honden ideaal voor de Pomeriaan. Met zijn dikke vacht en lange haren ziet een Pomeriaan er al snel verregent uit en kost het weer veel tijd om de hond weer helemaal droog te krijgen. Om die reden zijn de regenjasjes ideaal voor Dwergkeesjes of andere kleine gezelschapshonden. 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *